- DOCUMENT
- Regels
- HOOFDSTUK 1 Inleidende regels
- Artikel 1 Begrippen
- Artikel 2 Wijze van meten
- HOOFDSTUK 2 Bestemmingsregels
- Artikel 3 Bedrijf - Openbaar nut
- Artikel 4 Dienstverlening
- Artikel 5 Gemengd
- Artikel 6 Groen
- 6.1 Bestemmingsomschrijving
- 6.2 Bouwregels
- 6.3 Specifieke gebruiksregels
- 6.4 Ontheffing van de gebruiksregels
- Artikel 7 Horeca
- 7.1 Bestemmingsomschrijving
- 7.2 Bouwregels
- 7.3 Specifieke gebruiksregels
- 7.4 Ontheffing van de gebruiksregels
- Artikel 8 Maatschappelijk
- 8.1 Bestemmingsomschrijving
- 8.2 Bouwregels
- 8.3 Ontheffing van de bouwregels
- 8.4 Specifieke gebruiksregels
- Artikel 9 Natuur
- Artikel 10 Tuin
- Artikel 11 Verkeer - Verblijf
- Artikel 12 Water
- Artikel 13 Wonen -
- 13.1 Bestemmingsomschrijving
- 13.2 Bouwregels
- 13.3 Nadere eisen
- 13.4 Ontheffing van de bouwregels
- 13.5 Specifieke gebruiksregels
- 13.6 Ontheffing van de specifieke gebruiksregels
- 13.7 Aanlegvergunning
- Artikel 14 Wonen -
- 14.1 Bestemmingsomschrijving
- 14.2 Bouwregels
- 14.3 Nadere eisen
- 14.4 Ontheffing van de bouwregels
- 14.5 Specifieke gebruiksregels
- 14.6 Ontheffing van de specifieke gebruiksregels
- Artikel 15 Wonen -
- Artikel 16 Leiding - Gas
- HOOFDSTUK 3 Algemene regels
- Artikel 17 Anti-dubbeltelbepaling
- Artikel 18 Algemene ontheffingsregels
- Artikel 19 Algemene wijzigingsregels
- Artikel 20 Algemene procedureregels
- Artikel 21 Overige regels
- HOOFDSTUK 4 Overgangs- en slotregels
- Artikel 22 Overgangsrecht
- Artikel 23 Titel
- Staat van bedrijven