Buitengebied Groesbeek

Status: Onherroepelijk
Identificatie: NL.IMRO.0241.BPBuitengebied-GVS2
Plantype: gemeentelijke overheid/bestemmingsplan

Artikel 4 Gemengd - 1

 

4.1 Bestemmingsomschrijving

De voor ‘Gemengd - 1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:

  1. bedrijven en horecavoorzieningen met bijbehorende voorzieningen, zoals opgenomen in de ‘Tabel Gemengd - 1’;

  2. tevens agrarische activiteiten ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van gemengd – 35’ (Zevenheuvelenweg 47);

  3. nutsvoorzieningen uitsluitend ter plaatse van de aanduiding ‘nutsvoorziening’;

  4. één bedrijfswoning per bestemmingsvlak met dien verstande dat ter plaatse van de aanduiding:

  1. ‘maximum aantal wooneenheden’ het aantal bedrijfswoningen niet meer mag bedragen dan is aangegeven.

  2. ‘bedrijfswoning uitgesloten’ geen bedrijfswoning is toegestaan.

  3. ter plaatse van de aanduiding ‘nutsvoorziening’ geen bedrijfswoning is toegestaan.

  1. beroep of dienstverlening aan huis;

  2. een caravanstalling ter plaatse van de aanduiding ‘caravanstalling’;

  3. parkeervoorzieningen, erf en groenvoorzieningen ten behoeve van een wijncentrum ter plaatste van de aanduiding ‘parkeerterrein’;

  4. paden, wegen en parkeervoorzieningen;

  5. water en waterhuishoudkundige voorzieningen;

  6. groenvoorzieningen;

  7. behoud, herstel en/of ontwikkeling van natuurwaarden en/of landschappelijke waarden van de ecologische hoofdstructuur.

 

 

4.2 Bouwregels

 

4.2.1 Algemeen

Voor het bouwen van bouwwerken gelden de volgende voorwaarden:

  1. Het bestemmingsvlak mag tot de in de ‘Tabel Gemengd - 1’ onder ‘bestaand bebouwd oppervlak’ aangegeven oppervlakte worden bebouwd.

  2. In uitzondering op het bepaalde onder lid a mag ten behoeve van agrarische activiteiten en caravanstalling ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van gemengd – 35’ (Zevenheuvelenweg 47) maximaal 1 ha worden bebouwd, geclusterd binnen het bestemmingsvlak.

  3. Bedrijfsgebouwen en bijbehorende bouwwerken bij bedrijfswoningen mogen niet worden gebouwd voor de voorgevellijn van de bedrijfswoning.

  4. De afstand van gebouwen tot de perceelsgrenzen mag niet minder bedragen dan 3 m.

  5. Kelders en souterrains zijn toegestaan onder bedrijfsgebouwen, de bedrijfswoning en bijbehorende bouwwerken bij bedrijfswoningen, met inachtneming van de volgende voorwaarden:

  1. De kelder mag niet dienen als verblijfruimte.

  2. De kelder en het souterrain mogen maximaal één bouwlaag diep zijn.

  1. Ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van gemengd – 19’ (Herwendaalseweg ong.) mogen alleen bijbehorende bouwwerken en overkappingen worden gebouwd ten behoeve van een parkeerterrein.

 

4.2.2 Landschappelijke inpassing

Ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van groen – landschappelijke inpassing’ is het bouwen van bouwwerken uitsluitend toegestaan wanneer de landschappelijke inpassing overeenkomstig het landschappelijk inrichtings- en beheerplan als opgenomen in bijlage 2, voldoende is verzekerd.

 

4.2.3 Bedrijfsgebouwen

Voor het bouwen van bedrijfsgebouwen gelden de volgende voorwaarden:

  1. De bouwhoogte mag niet meer bedragen dan 11 m.

  2. In afwijking van het bepaalde onder a mag de bouwhoogte voor bedrijfsgebouwen ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van gemengd - 23’ (Koningin Wilhelminaweg 32) niet meer bedragen dan 7 m.

  3. In afwijking van het bepaalde onder a mag de bouwhoogte ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van gemengd – 24’ (Molenboschweg 17) niet meer bedragen dan 15 m voor maximaal 1.375 m² van de totale bebouwde oppervlakte en niet meer dan 7 m voor maximaal 1.040 m² van de totale bebouwde oppervlakte. Voor de overige gebouwen mag de bouwhoogte niet meer bedragen dan 4 m.

  4. In afwijking van het bepaalde onder a mag de goot- en/of bouwhoogte niet meer bedragen dan is aangegeven ter plaatse van de aanduiding ‘goot- en bouwhoogte’.

  5. De gezamenlijke oppervlakte van gebouwen mag niet meer bedragen dan is aangegeven ter plaatse van de aanduiding ‘maximum oppervlakte (m2)’.

  6. In afwijking van het bepaalde onder a mag de bouwhoogte voor bedrijfsgebouwen ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van gemengd - 2' (Biesseltsebaan 2) niet meer bedragen dan 14 meter.

 

4.2.4 Bedrijfswoningen

Voor het bouwen van bedrijfswoningen gelden de volgende voorwaarden:

  1. Bedrijfswoningen zijn enkel toegestaan ter plaatse van bestaande bedrijfswoningen.

  2. De inhoud mag niet meer bedragen dan 750 m³. Voor zover de bestaande inhoud meer bedraagt, geldt deze bestaande inhoud als maximum.

  3. De bouwhoogte mag niet meer bedragen dan 11 m.

  4. De dakhelling mag niet minder bedragen dan 25º.

 

4.2.5 Bijbehorende bouwwerken en overkappingen bij bedrijfswoningen

Voor het bouwen van bijbehorende bouwwerken en overkappingen gelden de volgende voorwaarden:

  1. De gezamenlijke oppervlakte mag niet meer bedragen dan 80 m².

  2. De bouwhoogte mag niet meer bedragen dan 6,5 m.

 

4.2.6 Bouwwerken, geen gebouwen zijnde

Voor het bouwen van bouwwerken, geen gebouwen zijnde, met uitzondering van overkappingen, gelden de volgende voorwaarden:

  1. De bouwhoogte van erf- en terreinafscheidingen mag niet meer bedragen dan 2 m, met dien verstande dat de bouwhoogte voor de voorgevellijn van de bedrijfswoning niet meer mag bedragen dan 1 m.

  2. De bouwhoogte van lichtmasten mag niet meer bedragen dan 6 m.

  3. De bouwhoogte van bouwwerken als gemetseld tuinmeubilair, fonteinen, kinderspeelwerktuigen en afrasteringen ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van gemengd – 22’ mag niet meer bedragen dan 3 m.

  4. De bouwhoogte van overige bouwwerken, geen gebouwen zijnde, mag niet meer bedragen dan 6 m.

 

4.2.7 nutsvoorziening

In afwijking van het bepaald in lid 4.2.1 tot en met 4.2.6 gelden voor het bouwen van gebouwen en bouwwerken, geen gebouwen zijnde, ter plaatse van de aanduiding ‘nutsvoorziening’ de volgende voorwaarden:

  1. De bouwhoogte van gebouwen mag niet meer bedragen dan 4 m.

  2. De dakhelling van gebouwen mag niet meer bedragen dan 60°.

  3. De bouwhoogte van bouwwerken, geen gebouwen zijnde, mag niet meer bedragen dan 2 m.

 

 

 

4.3 Afwijken van de bouwregels

 

4.3.1 Afwijken uitbreiding bebouwde oppervlakte

Het bevoegd gezag kan een omgevingsvergunning verlenen voor het afwijken van het bepaalde in lid 4.2.1 onder a voor het uitbreiden van de bebouwde oppervlakte, waarbij de volgende voorwaarden gelden:

  1. De vergroting dient noodzakelijk te zijn voor een doelmatige bedrijfsvoering en/of - ontwikkeling van het bedrijf.

  2. De bestaande oppervlakte mag worden vergroot tot de in de ‘Tabel Gemengd - 1’ aangegeven oppervlakte onder ‘maximum bebouwd oppervlak toegestaan met omgevingsvergunning’.

  3. In aanvulling op het bepaalde in lid b mag de maximale bedrijfsvloeroppervlakte ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van gemengd – 11’ (Cranenburgsestraat 33-33b) niet meer mag bedragen dan is aangegeven onder ‘maximum bebouwd oppervlak toegestaan met omgevingsvergunning’.

  4. De verkeersaantrekkende werking mag niet toenemen.

  5. Een tweede bedrijfswoning is niet toegestaan.

  6. De uitbreiding mag geen onevenredige beperking opleveren voor de bedrijfsvoering/ bedrijfsontwikkeling van omliggende agrarische bedrijven.

  7. De uitbreiding dient milieuhygiënisch inpasbaar te zijn.

  8. De uitbreiding dient hydrologisch neutraal zijn. Hiervoor wordt advies ingewonnen bij de waterbeheerder.

  9. Parkeren dient plaats te vinden binnen het bestemmingsvlak.

  10. De uitbreiding dient stedebouwkundig en landschappelijk inpasbaar te zijn.

  11. Er mag geen sprake zijn van onevenredige aantasting van de landschappelijke kenmerken zoals genoemd in artikel 26.5 en er mag geen sprake zijn van significante aantasting van de wezenlijke kenmerken of waarden van de ecologische hoofdstructuur.

 

 

4.4 Specifieke gebruiksregels

 

4.4.1 Horeca- en pensionvoorziening

Ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van gemengd – 24’ (Molenboschweg 17) zijn uitsluitend toegestaan:

  1. Een café, restaurant, hotel- en pensionbedrijf of een combinatie van deze bedrijven met de daarvoor benodigde ontspanningsruimten alsmede van het horecabedrijf afgeleide bedrijfsvormen zoals de exploitatie van appartementen, om serviceverband aan het horecabedrijf verbonden en de verpleging van herstellende patiënten in speciale ruimten.

  2. De van het horecabedrijf afgeleide bedrijfsvormen mogen slechts gedeelten betreffen die specifiek bedoeld zijn als verblijfsrecreatie.

  3. Binnen de verblijfsaccommodatie van de gebouwen mag niet meer dan 25% van de vloeroppervlakte met een maximum van 2.100 m² voor deze afgeleide bedrijfsvormen worden opgericht, met dien verstande dat:

  1. het aantal op te richten appartementen niet meer mag bedragen dan 30;

  2. voor de verzorging en verpleging van herstellende patiënten maximaal 2.100 m² mag worden ingericht, waarbij in de oppervlakte centrale gangen, trappenhuizen en liften niet worden meegerekend;

  3. de bediening van de appartementen en verplegings-/verzorgingsruimten bediend moeten kunnen worden vanuit het hotel;

  4. de appartementen en verplegings-/verzorgingsruimten bruikbaar blijven ten behoeve van hotelverblijfsaccommodatie;

  5. de appartementen niet gelegen mogen zijn op de begane grond, noch in het souterrain;

  6. de appartementen en verplegings-/verzorgingsruimten mogen slechts via het hotelgedeelte van het gebouw bereikbaar zijn.

 

4.4.2 Landschappelijke inpassing

Ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van groen – landschappelijke inpassing’ is het verboden de gronden en de bebouwing te gebruiken voor het in de ‘Tabel Gemengd - 1’ ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van gemengd – 14’ (2e Colonjes) omschreven gebruik zonder dat een passende landschappelijke inpassing overeenkomstig het landschappelijk inrichtings- en beheerplan als opgenomen in bijlage 2, aanwezig is en in stand wordt gehouden.

 

4.4.3 Caravanstalling

Ter plaatse van de aanduiding ‘caravanstalling’ is caravanstalling toegestaan, waarbij de volgende voorwaarden gelden:

  1. De stalling dient plaatst te vinden in bestaande bebouwing, buitenstalling is niet toegestaan.

  2. De oppervlakte ten behoeve van de stalling mag niet meer bedragen dan 350 m².

 

4.4.4 Parkeerterrein

Ter plaatste van de aanduiding ‘parkeerterrein’ zijn verhardingen uitsluitend toegestaan in de vorm van halfverhardingen.

 

4.4.5 Parkeerterrein ten behoeve van horecagelegenheid

Ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van gemengd – 19’ (Herwendaalseweg ong.) is uitsluitend een parkeerterrein ten behoeve van een horecagelegenheid toegestaan.

 

 

4.5 Afwijking gebruiksregels

Ter plaatse van de aanduiding ‘kampeerterrein’ is tevens een kampeerterrein toegestaan, uitsluitend onder de volgende voorwaarden:

  1. Maximaal 3 aangesloten maanden per jaar.

  2. Maximaal 75 kampeermiddelen.

 

 

 

 

 

4.6 Omgevingsvergunning voor het uitvoeren van werken, geen bouwwerk zijnde, of van werkzaamheden

 

4.6.1 Werken en werkzaamheden

Ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van gemengd – 14’ (2e Colonjes)’ en ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van gemengd – 19’ (Herwendaalseweg ong.) is het verboden op of in de bedoelde gronden zonder of in afwijking van een omgevingsvergunning de volgende werken, geen bouwwerken zijnde, en werkzaamheden uit te voeren, of te laten uitvoeren:

  1. het ontginnen, afgraven, egaliseren en ophogen van gronden, waarbij de hoogte van het maaiveld met meer dan 0,5 m wordt gewijzigd;

  2. het veranderen en/of verwijderen van verkavelingvorm en/of perceelsindelingen, zoals tot uiting komend in beplanting, waterlopen en steilranden;

  3. het doen van ingrepen die een verandering van de waterhuishouding tot gevolg hebben, waaronder het graven en dempen van sloten en oppervlaktewateren;

  4. het aanleggen en/of verharden van wegen, paden, parkeerterreinen of het aanbrengen van andere oppervlakteverhardingen groter dan 200 m²;

  5. het aanbrengen van ondergrondse leidingen;

  6. het verwijderen van bos-, natuur- en landschapselementen.

 

4.6.2 Uitzonderingen

Het in lid 4.6.1 vervatte verbod is niet van toepassing op werken en werkzaamheden welke:

  1. het normale onderhoud en/of gebruik betreffen, dan wel van ondergeschikte betekenis zijn;

  2. reeds in uitvoering zijn, dan wel krachtens een verleende omgevingsvergunning reeds mogen worden uitgevoerd op het tijdstip van het van kracht worden van dit plan.

 

4.6.3 Toelaatbaarheid

De omgevingsvergunning kan uitsluitend worden verleend indien aan de volgende criteria wordt voldaan:

  1. Door de werken of werkzaamheden dan wel door de daarvan hetzij direct, hetzij indirect te verwachten gevolgen worden de landschappelijke waarden niet onevenredig aangetast.

  2. Voor de in lid 4.6.1 sub e genoemde werken en werkzaamheden geldt ook als criterium dat er sprake dient te zijn van noodzaak tot het aanbrengen van leidingen op die locatie.

 

 

 

4.7 Wijzigingsbevoegdheid

 

4.7.1 Andere bedrijfsactiviteiten

Burgemeester en wethouders zijn bevoegd deze bestemming te wijzigen voor het vestigen van een ander soort bedrijf danwel horecavoorziening dan op basis van de ‘Tabel Gemengd - 1’ op het betreffende adres is toegestaan, waarbij de volgende voorwaarden gelden:

  1. De oppervlakte aan bedrijfsbebouwing mag niet worden vergroot.

  2. Het nieuw te vestigen bedrijf of de functie mag naar aard en invloed niet meer milieuhinder voor de omgeving opleveren waarbij geldt dat deze past in milieucategorie 1 en 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten in bijlage 1. De omschakeling dient te leiden tot een gelijkblijvende dan wel vermindering van de milieubelasting ter plaatse.

  3. Het nieuw te vestigen bedrijf of functie mag geen grotere publieks- en/of verkeersaantrekkende werking hebben dan de oorspronkelijk toegestane bedrijfssoort.

  4. Het toepassen van de wijziging mag geen onevenredige beperking opleveren van de bestaande bedrijfsvoering/bedrijfsontwikkeling van omliggende (agrarische) bedrijven.

  5. Er mag geen uitbreiding van bestaande detailhandel of nieuwvestiging van detailhandel plaatsvinden.

  6. Kantoorfuncties zijn specifiek uitgesloten.

  7. Het parkeren binnen het bestemmingsvlak en/of op eigen terrein plaatsvindt.

  8. Er is geen sprake van onevenredige aantasting van de landschappelijke kenmerken zoals genoemd in artikel 26.5.

 

4.7.2 Uitbreiding bedrijfsgebouw

Burgemeester en wethouders zijn bevoegd de bestemming te wijzigen teneinde ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van gemengd – 14’ (2e Colonjes) uitbreiding van een bedrijfsgebouw buiten het bouwvlak toe te staan, waarbij de volgende voorwaarden gelden:

  1. Het bestaande bouwvlak wordt ten behoeve van de uitbreiding vergroot.

  2. Uitbreiding kan uitsluitend worden toegestaan in de vorm van een uitbreiding van de kelder; de uitbreiding van de kelder is hierbij niet gelegen onder een bovengronds bouwwerk.

  3. De oppervlakte van de uitbreiding mag maximaal 150 m² bedragen.

  4. Aangetoond dient te worden dat de uitbreiding noodzakelijk is voor een doelmatige bedrijfsvoering en/of ontwikkeling van het bedrijf.

  5. De uitbreiding mag geen invloed hebben op de verkeersaantrekkende werking en de parkeerbehoefte van het wijncentrum.

  6. De uitbreiding dient milieuhygiënisch inpasbaar te zijn.

  7. Uit een bodemonderzoek en saneringsplan moet blijken dat de voorgenomen uitbreiding niet op belemmeringen stuit.

  8. De uitbreiding dient hydrologisch neutraal zijn. Hiervoor wordt advies ingewonnen bij de waterbeheerder.

  9. Er is geen sprake van onevenredige aantasting van de landschappelijke kenmerken zoals genoemd in artikel 26.5.

 

4.7.3 Wijziging naar Wonen

Burgemeester en wethouders zijn bevoegd deze bestemming te wijzigen in de bestemming ‘Wonen’ voor zover het de voormalige bedrijfswoning betreft, waarbij de volgende voorwaarden gelden:

  1. De (bedrijfs)activiteiten dienen volledig te zijn beëindigd.

  2. Het bestemmingsvlak wordt verkleind tot de voormalige bedrijfswoning met bijhorende tuinen, erven en verhardingen waarbij de overige gronden worden gewijzigd in de omliggende bestemming ‘Agrarisch met waarden – Natuur- en Landschapswaarden’, ‘Natuur en of Natuur - Natte natuur.

  3. Het aantal burgerwoningen mag niet meer bedragen dan één.

  4. In afwijking van het bepaalde onder c dient de voormalige bedrijfsbebouwing te worden gesloopt, waarbij geldt dat:

  1. indien gebouwen worden gesloopt die de oppervlakte van 80 m² overschrijden maar beneden de oppervlakte van 200 m² blijven, mag 80 % van de inhoud van deze gebouwen worden teruggebouwd;

  2. indien gebouwen worden gesloopt die de oppervlakte van 200 m² overschrijden maar beneden de oppervlakte van 400 m² blijven, mag 70 % van de inhoud van deze gebouwen worden teruggebouwd;

  3. indien gebouwen worden gesloopt die de oppervlakte van 400 m² overschrijden mag 60 % van de inhoud van deze gebouwen worden teruggebouwd.

  1. In afwijking van en in aanvulling op het bepaalde in lid c en d dient karakteristieke en/of monumentale bebouwing gehandhaafd te blijven.

  2. Karakteristieke en/of monumentale bebouwing mag worden hergebruikt voor wonen, waarbij geldt dat naast de bestaande (bedrijfs)woning:

  1. de extra woonfunctie uitsluitend mag plaatsvinden in de karakteristieke en/of monumentale bebouwing;

  2. het gehele gebouw mag worden gebruikt voor de woonfunctie;

  3. de bestaande inhoud van het gebouw niet mag worden vergroot;

  4. de toevoeging van de extra woonfunctie noodzakelijk is in verband met het herstel of de verbetering van de te beschermen cultuurhistorische en/of monumentale waarden.

  5. De nieuwe wooneenheden en/of woningen dienen na splitsing en/of toevoeging ieder een inhoud te hebben van minimaal 300 m³.

  1. De woning dient milieuhygiënisch inpasbaar te zijn.

  2. Het gebruik mag niet leiden tot extra belemmeringen voor de bedrijfsontwikkeling van de omliggende agrarische bedrijven voortvloeiende uit de milieuwetgeving.

  3. Parkeren dient plaats te vinden op eigen terrein, binnen het bestemmingsvlak.

  4. Er dient sprake te zijn van een zorgvuldige landschappelijke inpassing op basis van een door burgemeester en wethouders goedgekeurd erfbeplantingsplan, waarbij de landschappelijke kenmerken zoals genoemd in artikel 26.5 in acht worden genomen en waarbij gebruik wordt gemaakt van inheemse soorten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tabel Gemengd - 1

Aanduiding

Adres

nr

soort bedrijf

bestaand bebouwd oppervlak

maximaal bebouwd

oppervlak met

omgevingsvergunning

‘specifieke vorm van gemengd – 1’

Ashorst

14

caravanstalling

1.335 m²

1.535 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 2’

Biesseltse Baan

2

horeca- en recreatiebedrijf

995 m²

1.145 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 3’

Biesseltse Baan

34

conferentiecentrum

2.120 m²

2.200 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 4’

Boersteeg

6

houthandel

1.700 m²

1.950 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 5’

Bredeweg

16

constructie/installatiebedrijf

1.100 m²

1.265 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 6’

Bredeweg

83

meubelmaker

430 m²

495 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 7’

Bredeweg

89

loonbedrijf

800 m²

920 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 8’

Bredeweg

109

timmerbedrijf

515 m²

595 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 9’

Bredeweg

112

aannemer, waarvan max. 500 m² vloeroppervlak t.b.v. bouwmarktfunctie toegestaan

2.200 m²

2.450 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 10’

Bruuk

69

rioolwaterzuiveringsinstallatie

4.260 m²

4.510 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 11’

Cranenburgsestraat

33 -33b

horecabedrijf, 2 bedrijfswoningen toegestaan

4.150 m²

4.150 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 12’

Cranenburgsestraat

39

caravanstalling

1.165 m²

1.340 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 13’

Cranenburgsestraat

168

glasstraal- en bewerkingsbedrijf

686 m²

686 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 14’

2e Colonjes

4

wijncentrum, waarbij het produceren, verpakken en opslaan van wijn, verkoop van wijn en educatie/ cursussen zijn toegestaan.

Ondergeschikte horeca in de vorm van een proeflokaal met terras.

560 m²

560 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 15’

Ds. J.A. Visscherlaan

2

reparatiewerkplaats

445 m²

515 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 16‘

Grafwegen

8a

wijnproductie- en opslag, rondleidingen en daaraan gekoppelde productiegebonden detailhandel tbv de rondgeleide bezoekers (geen horeca toegestaan) en gevelrestauratie;

1.450 m²

1.700 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 17’

Grafwegen

19a

schildersbedrijf/ glaszettersbedrijf

700 m²

875 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 18’

Heiland

5

bosbouwbedrijf

1.000 m²

1.500 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 19’

Herwensdaalseweg

ong.

parkeerterrein ten behoeve van horecabedrijf Herwendaalseweg 36

0 m²

0 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 20’

Ketelstraat

13

dierenpension

1.350 m²

1.600 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 21’

Knapheideweg

45

tuincentrum

1.500 m²

1.750 m²

Aanduiding

Adres

nr

soort bedrijf

bestaand bebouwd oppervlak

maximaal bebouwd

oppervlak met

omgevingsvergunning

‘specifieke vorm van gemengd – 22’

Kon. Wilhelminaweg

12a

kwekerij en detailhandel in bloemen

5.730 m²

5.980 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 23’

Kon. Wilhelminaweg

32

loonbedrijf

2.970 m²

3.267 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 24’

Molenboschweg

17

horeca- en pensionbedrijf

2.500 m²

2.750 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 25’

Mooksebaan/ Rijnlaan

12

hotel/ restaurant

850 m²

980 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 26’

Meerwijkselaan

11

kantoren

460 m²

530 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 27’

Nijmeegse Baan

12

café

200 m²

230 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 28’

St. Jansberg

6/6a

kozijnenbedrijf

700 m²

805 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 29’

Wylerbaan

3

cateringbedrijf

192 m²

221 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 30’

Wylerbaan

28a

kantoren en hoveniersbedrijf

binnen bestaande bebouwing zijn 4 wooneenheden toegestaan

860 m²

990 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 31’

Wylerbaan

43a

manege

2.550 m²

2.800, waarvan max. 100 m² tbv horeca en max. 200 m² tbv pension

‘specifieke vorm van gemengd – 32’

Wylerbaan

57

caravanstalling

1.795 m²

2.045 m²

‘specifieke vorm van gemengd – 33’

 

 

Zevenheuvelenweg

0

opslagplaats LPG

0 m²

0 m²

‘specifieke vorm van gemengd –34’

Zevenheuvelenweg

55

gebruiksgerichte paardehouderij

1 750 m²

1.925 m²

‘specifieke vorm van

gemengd – 35’

Zevenheuvelenweg

47

Verblijfsrecreatieve voorziening in de vorm van een camping met maximaal 50 stand-plaatsen,

dagrecreatieve voorziening in de vorm van discgolfbaan,

ontvangstruimte met horeca-voorziening,

435 m²

 549 m²