direct naar inhoud van Bijlage 2 Staat van Horeca activiteiten
Plan: Binnenstad
Status: vastgesteld
Plantype: bestemmingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.0352.bpwbdbinnenstad-va01

Bijlage 2 Staat van Horeca activiteiten

Categorie 1

Hoofdzakelijk: Het bereiden of verstrekken van etenswaren voor consumptie ter plaatse. Hieronder wordt in ieder geval verstaan:

  • Hotel;
  • Restaurant;
  • Broodjeszaak;
  • Croissanterie;
  • Bistro;
  • Crêperie;
  • Lunchroom;
  • Koffie-/theehuis, koffiebar, tearoom;
  • IJssalon.

Categorie 2

Hoofdzakelijk: Het bereiden of verstrekken van etenswaren voor consumptie terplaatse en voor elders dan ter plaatse. Hieronder wordt in ieder geval verstaan:

  • Traiteur;
  • Cafetaria;
  • Snackbar;
  • Grillroom;
  • Shoarma;
  • Fast-food-restaurant;
  • Automatiek;
  • Snelbuffet;
  • Proeflokaal;
  • Biljartcentrum;
  • Zaalverhuur.

Categorie 3

Hoofdzakelijk: Het verstrekken van dranken of het ten gehore brengen van muziek en gelegenheid geven tot dansen. Hieronder wordt in ieder geval verstaan:

  • Discotheek;
  • Bar-dancing;
  • Café;
  • Bar;
  • Bierhuis.