direct naar inhoud van Bijlage 3 Staat van horeca-activiteiten
Plan: Leusden-Noord
Status: vastgesteld
Plantype: bestemmingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.0327.107-0401

Bijlage 3 Staat van horeca-activiteiten

Categorie I:

een horecabedrijf, waar in hoofdzaak maaltijden en/of logies worden verstrekt en waar doorgaans geen overlast voor het leefklimaat wordt veroorzaakt en dat vooral is gericht op het overdag en 's avonds verstrekken van in hoofdzaak alcoholvrije dranken en eenvoudige etenswaren.

Voorbeelden zijn:

  • restaurants;
  • hotels;
  • pensions;
  • ijssalons;
  • croissanterieën;
  • lunchrooms.

Categorie II:

een horecabedrijf, waar meestal in hoofdzaak alcoholische dranken worden verstrekt en/of waarvan de exploitatie doorgaans overlast voor het leefklimaat kan veroorzaken en een grote druk op de openbare orde met zich meebrengt.

Voorbeelden zijn:

  • cafés;
  • bars;
  • snackbars;
  • cafetaria's.

Categorie III:

een horecabedrijf dat tot hoofddoel heeft het verstrekken van dranken voor gebruik ter plaatse waarbij het doen beluisteren van overwegend mechanische muziek en het gelegenheid geven tot dansen wezenlijke onderdelen vormen.

Voorbeelden zijn:

  • discotheken;
  • dancings;
  • nachtclubs;
  • zaalverhuur/partycentrum.