5.4 Wijze van bestemmen
Voorliggend bestemmingsplan bevat de volgende bestemmingen:
Maatschappelijk
De op de plankaart aangewezen gronden als maatschappelijk zijn bestemd voor de activiteiten die op de projectlocatie volgens onderhavig plan zal plaatsvinden.
Groen
Binnen deze bestemming is ruimte voor groenvoorzieningen, nutsvoorzieningen, speelvoorzieningen en waterhuishoudkundige voorzieningen. Binnen de bestemming mogen geen gebouwen worden gebouwd.
Tuin - voortuin
Bij de bestemmingsregeling ‘Tuin - voortuin’ wordt uitgegaan van het principe dat die gebieden die uit ruimtelijke overwegingen onbebouwd moeten blijven ook als zodanig in gebruik zijn, de bestemming ‘Tuin’ krijgen onder andere om rekening te houden met de voortuinsituatie van de starterswoningen. Onder deze bestemming vallen het erf en de tuin.
Verkeer – wegverkeer
Binnen de plankaart worden in de toekomstige situatie de fietsstraat bestemd als verkeer. De toegestane functies binnen de bestemming zijn parkeerterrein, wegverkeer, en verblijfsgebied. De toegestane bebouwing binnen de bestemming beperkt zich tot bouwwerken, geen gebouw zijnde, ten dienste van de functies.
Water
De voor ‘Water’ aangewezen gronden zijn bestemd voor water en waterhuishoudkundige voorzieningen, zoals duikers en verhardingen, bruggen, wegen en paden. Binnen de bestemming mogen geen gebouwen worden gebouwd. Voor het bouwen van bouwwerken, geen gebouwen zijnde, zijn regels opgenomen. Ter bescherming van de waterhuishoudkundige functie van de gronden is een een omgevingsvergunning voor het aanleggen van bepaalde werken en werkzaamheden vereist.
Wonen – aaneengebouwd
Het betreft de mogelijkheid aaneengebouwde woningen volgens onderhavig plan in de toekomstige situatie te realiseren.
Wonen – twee-aaneen
Het betreft een bestaande twee onder één kap woning, die binnen het plan zal worden gehandhaafd
Wonen - vrijstaand
Twee onder één kap woning: drie vrijstaande woningen