direct naar inhoud van Bijlage 2 Staat van Horeca-activiteiten
Plan: Wilp 2010
Status: vastgesteld
Plantype: bestemmingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.0285.8100-VS00

Bijlage 2 Staat van Horeca-activiteiten

Categorie 1

Hoofdzakelijk: bereiding etenswaren voor consumptie te plaatse

  • Restaurant zonder bezorg- en/of afhaalservice.
  • Bistro.
  • Crêperie.
  • Lunchroom.
  • Koffie-/theehuis, koffiebar, tearoom.
  • IJssalon.
  • Broodjeszaak.
  • Croissanterie.
  • Hote l.

Categorie 2

Hoofdzakelijk: bereiding ven etenswaren al dan niet voor consumptie ter plaatse

  • Restaurant met bezorg- en/of afhaalservice.
  • Cafetaria.
  • Snackbar.
  • Grillroom.
  • Shoarma.
  • Fastfoodrestaurant.
  • Automatiek.
  • Snelbuffet.
  • Traiteur.

Categorie 3

Hoofdzakelijk: verstrekken van dranken

  • Café.
  • Bar.
  • Bierhuis.
  • Biljartcentrum.
  • Proeflokaal.
  • Zaalverhuur.

Categorie 4

Hoofdzakelijk: het ten gehore brengen van muziek en gelegenheid geven tot dansen

  • Discotheek.
  • Bar-dancing.
  • Partycentrum.
  • Nachtclub.