direct naar inhoud van Bijlagen bij de regels
Plan: Tubbergen
Status: vastgesteld
Plantype: bestemmingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.0183.1317010-oh01

Bijlagen bij de regels

 

Bijlage 3 Staat van Horeca-activiteiten

Categorie 1 "lichte horeca"

Daghoreca. Horecabedrijven die vanwege het karakter en de aard van de inrichting overdag en 's avonds, tussen 07.00 en 0.00 uur geopend zijn, zoals:

  • automatiek;
  • broodjeszaak;
  • cafetaria;
  • croissanterie;
  • koffiebar;
  • lunchroom;
  • ijssalon;
  • snackbar;
  • tearoom;
  • traiteur;
  • en naar de aard daarmee gelijk te stellen bedrijven en inrichtingen.


Categorie 2 "middelzware horeca"

Horecabedrijven die ook delen van de nacht geopend zijn, zoals:

  • horecabedrijven genoemd onder 1 met een bedrijfsoppervlak van meer dan 250 m2;
  • bistro;
  • restaurant;
  • hotel;
  • bierhuis;
  • biljartcentrum;
  • café;
  • proeflokaal;
  • shoarma/grillroom;
  • zalenverhuur (zonder regulier gebruik ten behoeve van feesten en muziek / dansevenementen);
  • en naar de aard daarmee gelijk te stellen bedrijven en inrichtingen.


Categorie 3 "zware horeca":

Horecabedrijven die voor een goed functioneren ook 's nachts geopend zijn en die tevens een groot aantal bezoekers aantrekken en daardoor grote hinder voor de omgeving met zich mee kunnen brengen, zoals:

  • dancings;
  • discotheek;
  • nachtclub;
  • partycentrum (regulier gebruik ten behoeve van feesten en muziek / dansevenementen).
  • en naar de aard daarmee gelijk te stellen bedrijven en inrichtingen.