Bijlage 1 Staat van horeca-activiteiten
1.1 Categorie 1 ‘lichte horeca’ Bedrijven die in beginsel alleen overdag en ’s avonds behoeven te zijn geopend (vooral verstrekking van etenswaren en maaltijden) en daardoor slechts beperkte hinder voor omwonenden veroorzaken. Binnen deze categorie worden de volgende subcategorieën onderscheiden: 1a. Aan de detailhandelsfunctie verwante horeca automatiek; broodjeszaak; koffiebar; ijssalon; snackbar; afhaalrestaurant; tearoom; traiteur. 1b. Overige lichte horeca bistro; restaurant; hotel, inclusief appartementen. 1.2 Categorie 2 ‘middelzware horeca’ Bedrijven die normaal gesproken ook delen van de nacht geopend zijn en die daardoor aanzienlijke hinder voor omwonenden kunnen veroorzaken: 2. Middelzware horeca bar; bierhuis; biljartcentrum; café; proeflokaal; shoarma/grillroom; dansschool; zalenverhuur. 1.3 Categorie 3 ‘zware horeca’ Bedrijven die voor een goed functioneren ook ’s nachts geopend zijn en die tevens een groot aantal bezoekers aantrekken en daardoor grote hinder voor de omgeving met zich mee kunnen brengen: 3. Zware horeca dancing; discotheek; nachtclub; partycentrum (regulier gebruik ten behoeve van feesten, muziek-/ dansevenementen).